KONFERENCJA HYBRYDOWA MADE FOR RESTAURANT – SOS DLA GASTRONOMII, EXPERIENCE & DESIGN
RADISSON BLU HOTEL, SOPOT
06/11/2023
MADE FOR Restaurant to cykliczne konferencje organizowane w największych aglomeracjach Polski, podczas których spotyka się rocznie około 1000 przedstawicieli biznesów gastronomicznych. Celem spotkań jest profesjonalizacja branży, a także nawiązanie wartościowych biznesowych relacji. Poprzez działania o zasięgu ogólnopolskim oraz współpracę z liderami opinii i największymi autorytetami z Polski i z zagranicy, podejmujemy się rozwoju i edukacji branży, a także otwieramy polską gastronomię na rynek międzynarodowy.
„6 listopada w Sopocie zajmiemy się Sferą Wizualną i Polem Doświadczeń, która daje restauracji moc budowania emocji i przyciągania gości.
To najtrudniejszy element tworzenia tego biznesu, poczynając od dźwięków, zapachów, światła, koloru, a na smaku kończąc. Ulotny, a my chcemy go zdefiniować i zrozumieć poprzez Spektakl kulinarny: „Plate: senses and stories”, wielozmysłowe doświadczenie na 10 stołach tworzony przez wspaniałych szefów kuchni i barmanów oraz prof. Annę Królikiewicz, która pomoże uporządkować wizję artystyczną.
W dobie lęku o skuteczność biznesową, o przychody i zmiany, chcemy dać Wam inspiracje do tworzenia miejsc i wydarzeń, które zaciekawią i przyciągną gości. Zgromadzimy je od czołowych polskich restauratorów, managerów i szefów kuchni. SOS dla Gastro to nie tylko liczby, aplikacje, kalkulacje, ale również inspiracje z wakacyjnych podróży, kulinarnych study tour oraz wiele przyjemności z odwiedzin najcudowniejszych restauracji świata. Zbierzemy je w Mapę Przeżyć FOR RESTAURANT od Was i dla Was. A Łukasz Burda i Tomasz Purol zaproszą na AFTER PARTY do White Marlin, do restauracji i na plażę. „
Zachęcamy do sprawdzenia harmonogramu wydarzenia i wzięcia udziału w tegorocznej edycji konferencji!
Link do rejestracji: https://forsolutions.pl/madeforrestaurant-sopot-2023/?p=&lang=pl#section-245
Link do programu wydarzenia: https://forsolutions.pl/madeforrestaurant-sopot-2023/?p=&lang=pl#section-240